♨ المقادير :
♨ طريقة التحضير والطهى :
- كوب إلا ربع زبدة مذابة
- لفة جلاش
- كوب سودانى
- شيكولاتة خام مذابة
- قشطة طبيعية
- نقطع الجلاش طوليا الي خطوط متوسطة الحجم ندهنها بالزبدة و نضع في كل شريحة الخليط المحضرمن السودانى المفروم مع الشيكولاتة مع القشطة ثم نلفه الى اصابع ثم نضعها فى صينية مدهونة بالسمن
- ثم ندخله الفرن حتي يتحمر لونه و يصبح ذهبيا
- نتركه حتي يبرد ثم نغمسه في الشيكولاتة المذابة و نقوم بتزيين الأطراف بالسودانى المفروم والشيكولاتة