المقادير
1/2كيلو مكرونة مسلوقة
1/2 كيلو جمبرى منظف
1 كيس ريحان طازة
1كوب جبن بارميزان
5 فص ثوم
1/2 كوب صنوبر او عين جمل
طريقة التحضير
- نضع الريحان فى الماكينه ونضيف اليه عين الجمل والجبنة والثوم وكوب زيت الزيتون ويخلط جيدالعمل صوص البستو
- نشوح الجمبرى فى الزيت مع الثوم مدقوق والزعتر مع الملح والفلفل ثم انشل منه الثوم والزعتر ونضيف اليه الخليط السابق واقلبه حتى يتجانس مع الجمبرى ثم نضيف اليه الكريمة ويقلب ثم نضيف المكرونة ويقلب حتى يتشرب صوص البستو
1/2كيلو مكرونة مسلوقة
1/2 كيلو جمبرى منظف
1 كيس ريحان طازة
1كوب جبن بارميزان
5 فص ثوم
1/2 كوب صنوبر او عين جمل
طريقة التحضير
- نضع الريحان فى الماكينه ونضيف اليه عين الجمل والجبنة والثوم وكوب زيت الزيتون ويخلط جيدالعمل صوص البستو
- نشوح الجمبرى فى الزيت مع الثوم مدقوق والزعتر مع الملح والفلفل ثم انشل منه الثوم والزعتر ونضيف اليه الخليط السابق واقلبه حتى يتجانس مع الجمبرى ثم نضيف اليه الكريمة ويقلب ثم نضيف المكرونة ويقلب حتى يتشرب صوص البستو