المقادير:-
1/4 كيلو سمك وكاليمارى وجمبرى
1/4 كيلو بلح البحر او جاندوفلى
2 عدد كابوريا
4 كوب مرق سمك ( عظم سمك + عظم كابوريا + بصل وجزر وكرفس وورق لورا وزعتر وكرات )
2 فص ثوم
1 عود كرات مفروم
1 ثمرة بطاطس مكعبات
1 ثمرة طماطم مبشورة
1 معلقة كركم
1 معلقة بهارات
طريقة التحضير:-
نضع حلة على النار ونضع بها 2 قطعة زبدة ومعلقة زيت ونسيحهم وبعدين نشوح الثوم
والكرات والكرفس والفلفل الحار وبعدين نضيف البطاطس والطماطم والبهارات والكركم ومرق
السمك ونضيف الكاليمارى واول مايغلى نضيف السمك والجمبرى وبلح البحر بعد ما نسويه
( نشوح بصلة مع زبدة ونضيف لها عصير ليمون وخل ونضيف لها بلح البحر بعد ما نغسله )
وبعدين نضيف لحم الكابوريا فقط وبعدين قدميها مع الكابوريا وبلح البحر وبالهنا والشفا.