المقادير:-
1/2 كيلو عجية ماى فاى
1/2 كيلو سمك
1/2 كيلو جمبرى
1/2 كيلو كاليمارى
2 معلقة زبدة
2 معلقة دقيق
2 كوب لبن
1 كوب مرق سمك
1 كوب جبة شيدر مبشورة
طريقة التحضير:-
نضع طاسة على النار ونسيح الزبدة ونضيف عليها الاسماك بعد ما نتبلهم ملح وفلفل وبعدين نضيف الدقيق معلقة معلقة علشان ما يعملش كتل ونضيف المرق واللبن والجبنة ونقلبهم.
نفرد العجينة ونحضر طاجن فخار ونضع فيه العجينة وبعدين نضيف الشوربة ونغطى الطاجن بطبقة تانية من العجينةو ندهن الحواف باصفر بيض وكمان من فوق وندخلها الفرن تستوى وبالهنا والشفا.
1/2 كيلو عجية ماى فاى
1/2 كيلو سمك
1/2 كيلو جمبرى
1/2 كيلو كاليمارى
2 معلقة زبدة
2 معلقة دقيق
2 كوب لبن
1 كوب مرق سمك
1 كوب جبة شيدر مبشورة
طريقة التحضير:-
نضع طاسة على النار ونسيح الزبدة ونضيف عليها الاسماك بعد ما نتبلهم ملح وفلفل وبعدين نضيف الدقيق معلقة معلقة علشان ما يعملش كتل ونضيف المرق واللبن والجبنة ونقلبهم.
نفرد العجينة ونحضر طاجن فخار ونضع فيه العجينة وبعدين نضيف الشوربة ونغطى الطاجن بطبقة تانية من العجينةو ندهن الحواف باصفر بيض وكمان من فوق وندخلها الفرن تستوى وبالهنا والشفا.