المقادير:-
4 قطع كرواسون
2 كوب باشميل
1 كوب جبنة شيدر مبشورة
1 كوب جبنة جودة مبشورة
1 كوب جبنة رومى مبشورة
1 كوب كريمة
طريقة التحضير:-
نقطع الكرواسون نصفين ونحمصه شويه ….. نضع حلة على النار ونضع بها الباشميل
والكريمة ونقلبهم لحد ما يتجانسوا وبعدين نضيف الجبن ونقلبهم لحد الجبن ما تسيح
وبعدين نرفعها من على النار …… نحضر صينية ونضع بها قطع الكرواسون وبعدين نضيف
الخليط السابق ونضيف قطع الكرواسون تانى وبعدين نغطيه من فوق بطبقة تانية من
الخليط وبعدين نخلط 1 معلقة من كل نوع جبنة ونضيفهم عليهم وندخل الصينية الفرن
وبعدين قدميه بالهنا والشفا. وياريت بعد ما تجربى الاكلة تقولى لنا ايه رأيك فيها
4 قطع كرواسون
2 كوب باشميل
1 كوب جبنة شيدر مبشورة
1 كوب جبنة جودة مبشورة
1 كوب جبنة رومى مبشورة
1 كوب كريمة
طريقة التحضير:-
نقطع الكرواسون نصفين ونحمصه شويه ….. نضع حلة على النار ونضع بها الباشميل
والكريمة ونقلبهم لحد ما يتجانسوا وبعدين نضيف الجبن ونقلبهم لحد الجبن ما تسيح
وبعدين نرفعها من على النار …… نحضر صينية ونضع بها قطع الكرواسون وبعدين نضيف
الخليط السابق ونضيف قطع الكرواسون تانى وبعدين نغطيه من فوق بطبقة تانية من
الخليط وبعدين نخلط 1 معلقة من كل نوع جبنة ونضيفهم عليهم وندخل الصينية الفرن
وبعدين قدميه بالهنا والشفا. وياريت بعد ما تجربى الاكلة تقولى لنا ايه رأيك فيها