المقادير:-
4 ابيض بيض
1/2 معلقة خل
1 كوب سكر ناعم
1/2 كيلو فراولة
1/2 كيلو كريمة لبانى مخفوقة
1/2 معلقة فانيليا
طريقة التحضير:-
لعمل صوص الفراولة نضع طاسة على النار ونضع بها شوية ماء ونضيف 3 كوب سكر و1 كوب فراولة ونقلبهم وبعدين نفرمها.
نضع ابيض البيض فى الخلاط ونخلطه لعمل مارينج ونضيف له السكر البودر مع الاستمرار فى الخلط……. نحضر صينية ونضع بها ورقة زبدة وبعدي نضيف لها خليط البيض والسكر وندخلها الفرن درجة حرارته 100 وبعد ما نطلعها نضيف لها الكريمة بالفانيليا ونضيف الفراولة وبعدي نضيف طبقة تانية من الكريمة ونضيف صوص الفراولة من فوق وبالهنا والشفا.